Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 2022/2023
Leuk jullie worden getrouwd door de Trouwvinoloog.

In de offerte die jullie ontvangen na een Ja na het kennismakingsgesprek staan de afspraken en de tarieven* voor de geleverde diensten. Na een akkoord op de offerte zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

*Deze tarieven zijn exclusief de gemeentelijke leges en eventuele kosten die de gemeente berekend voor aanstellen van de Trouwvinoloog als gastbabs.

*Deze tarieven zijn exclusief reiskosten a 19 cent per km (vanaf 2023, 21 cent per km)

De Trouwvinoloog reserveert jullie datum in de agenda. Er wordt veel tijd gestoken in de voorbereiding van jullie ceremonie. In de voorbereiding zal de Trouwvinoloog op basis van jullie verhaal opzoek gaan naar jullie Love story wijn.

Annulering

In het vervelende geval dat jullie bruiloft niet door kan gaan brengt de trouwvinoloog wel kosten in rekening. Dit aangezien er al veel tijd en werk is gestoken in de voorbereiding van jullie huwelijk.

• Afzegging langer dan 6 maanden voor de geplande trouwdatum: Geen kosten.

• Afzegging tussen 6 maanden en 3 maanden voor de geplande trouwdatum. Betaling van 20 % van het totaalbedrag.

. Afzegging Tussen de 3 en de 2 maanden voor de geplande datum. Betaling van 40% van het totaal bedrag.

• Afzegging minder dan 2 maanden voor de geplande datum. Betaling van 75% van het totaal bedrag.

• Afzegging door overmacht ( te denken aan ziekte, ernstige familieomstandigheden zoals overlijden); De Trouwvinoloog brengt mits de datum verplaatst wordt geen verdere kosten in rekening. Bij annulering rekenen we 40 % van het totaal bedrag.

Let’s wine-up your wedding