let me find your lovestory wine

Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

meet Priscilla!

de trouwvinoloog
let’s wine-up your wedding

Graag stel ik me aan jullie voor. Het leven en de liefde blijf ik bijzonder vinden. Mijn naam is Priscilla de Vries en ik Trouwambtenaar en Ceremoniespreker. Als vinoloog van de wijnacademie ik kon niets anders dan mijn passies verbinden in het unieke concept van de Trouwvinoloog. Een wijnslurpende trouwambtenaar die van jullie ceremonie een premium trouwbeleving maakt.

Ik ben 39 jaar en alweer 19 jaar getrouwd met Jonathan mijn grote liefde. Samen hebben we drie kinderen. In de gemeente Alkmaar en in de gemeentes van de BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo) ben ik beëdigd BABS.

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik werkzaam als gezinscoach. Werk dat ik met veel plezier doe. Het blijft bijzonder om in gezinnen te komen en vanuit verbinding stappen vooruit te zetten.

Hoe is de trouwvin0loog ontstaan?

Een goed huwelijk heeft goede wijn nodig

In mijn element ben ik in mijn rol als trouwambtenaar. Speechen en de liefde vieren. Maar pas echt compleet is het wanneer wijn een rol mag spelen. Gepassioneerd ben ik over wijn, de verhalen van de wijnboeren, bijzondere druiven, de geschiedenis van de wijnbouw, hoe de wijn gemaakt wordt. Dat onderzoeken blijer kun je mij niet maken. Maar met name het proeven van prachtige wijnen bezorgt mij grote vreugde. Om deze hobby body te geven ben ik begonnen met het volgen van verschillende wijnopleidingen.

Inmiddels register vinoloog van de wijnacademie een titel die ik met trots draag.

Vanuit mijn passie voor de liefde en wijn is de Trouwvinoloog ontstaan. Zodat ik deze elementen kan samenvoegen en kan doen waar ik blij van word. Mensen trouwen en wijn proeven. Samen met bruidsparen stil staan bij hun verhaal. Dat verhaal verwoorden op een unieke wijze. De perfecte balans tussen lichtvoetig en gewichtig. Het moment dat alles samen komt en je in elke vezel voelt dit is ultiem geluk.

Graag wandel ik een stukje met jullie mee, onderweg naar een van de meest bijzondere momenten in jullie leven. Leer ik jullie kennen en proosten we samen op het leven. Overal in Nederland maar ook daarbuiten kan ik jullie trouwen of jullie ceremonie verzorgen.

Meer weten vraag mijn brochure aan!!


get to know me

Favoriete vakantie

Wijngaarden in de buurt, ik ben blij!

TV serie

peaky blinders & ik vertrek

wijn

Oelala GSM blend uit de Rhone of toch chardonnay uit de Bourgogne of liever toch de Pinot of toch een Duitse Rieseling of toch nee wacht…….

superkracht

Ik kan wijn laten verdwijnen!

mijn geld geef ik uit aan

eten en wijn (en aan mijn kinderen)

koffie

Cappuccino of koffie met een scheut baileys

eten

sushi

mijn grote liefde

Jonathan

Boek

Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr

quote

Geniaal is hij die onbevangen en met een haast kinderlijke blik in de wereld staat. – Harry Mulisch

May your love be like good wine,

grow stronger as it grow older

we believe in…

Laten we kennis maken