De kosten

De Trouwvinoloog

Na het lezen van alle info ben je natuurlijk benieuwd wat de kosten zijn om jullie te laten trouwen door de Trouwvinoloog. Scroll verder ik vertel je graag meer over de kosten en mogelijkheden.


Uniek, Wijnzinnig, speciaal

  • De Trouwvinoloog brengt iets bijzonders. Naast het voorbereiden van een unieke ceremonie gaan we samen proeven en selecteer ik een kwaliteitswijn die jullie Lovestory representeert. Deze wijn wordt geleverd in een kistje met jullie initialen erop.
Let’s get some more wine want de trouwvinoloog doet nog meer!
Proosten & toosten

We need more………… Wine Wine Wine

01. wijngeschenk

It takes a villages to plan a wedding…… Waar zouden jullie staan zonder jullie ceremoniemeester, getuigen, paps, mams, familie en vrienden. Ze hebben jullie gesteund naar deze dag toe. Sommige hebben zich misschien wel letterlijk in het zweet gewerkt. Er is geen passendere manier om ze te bedanken met jullie lovestory wijn. Laat de Trouwvinoloog deze prachtige geschenken verzorgen.

02. wijn om te schenken

Cheers op het bruidspaar. Laat al jullie gasten genieten en proosten met jullie lovestory wijn. Of een andere wijn die binnen jullie budget past maar wel aansluit bij het verhaal van jullie wijn. De Trouwvinoloog kan dit verzorgen. Waarom wachten met toosten tot na de ceremonie. Ik denk graag met jullie mee.

03. Vinoloki

Gaan jullie helemaal VinoLoki tijdens jullie dag? Huur dan de VinoLoki wine&foodtruck om het geheel compleet te maken.

Een unieke ceremonie een onvergetelijk moment.

Zeg Ja tegen de Trouwvinoloog!

Wanneer jullie voor de Trouwvinoloog kiezen dan verzorg ik een unieke ceremonie op maat. Daarnaast gaan we met elkaar proeven en zoek ik naar een unieke kwaliteitswijn die jullie verhaal representeert. De Trouwvinoloog is uniek en bijzonder en levert een herinnering waar jullie de rest van jullie leven, jaar in jaar uit, van kunnen genieten. Door samen jullie wijn elke keer opnieuw te drinken. Het is meer dan alleen een ceremonie het is een blijvende herinnering.

Als basistarief reken ik voor het verzorgen van de ceremonie 1295,- euro incl btw.

Het tarief is naast de standaard zaken die horen het bij het werk als trouwambtenaar zoals; het voorbereiden van de ceremonie, het kennismakingsgesprek, de speech, ophalen en terugbrengen van de aktes, inclusief de volgende extra’s:

  • de wijnproeverij tijdens het kennismakingsgesprek
  • de zoektocht naar jullie lovestory wijn
  • 1 fles van jullie lovestory wijn geleverd in een kistje met jullie initialen Het tarief is excl. de gemeentelijke ledges, eventuele kosten als gastbabs en reiskosten.

In de gemeente Alkmaar en in de 4 gemeenten van de BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo) ben ik beëdigd BABS. In deze gemeentes ben ik niet werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar. Trouwen jullie in een van deze gemeentes dan melden jullie, jullie huwelijk aan bij de gemeente en volgen we de richtlijnen en regels van die gemeente. De gemeentelijke tarieven zijn dan geldend. Willen jullie wel een ceremonie in het teken van wijn dan kan dat. Voor het unieke gedeelte van de Trouwvinoloog maken we aparte afspraken. Dit doen we in afstemming met de betreffende gemeente.

let’s Wine-Up your wedding.

Laten we vrijblijvend kennismaken

laten we samen proosten!

Lief Bruidpaar

Twijfel niet! Ik leer jullie graag kennen. Wacht niet langer en ga met mij op dit wijnzinnige avontuur.