Werkwijze

Meer weten? Vraag de brochure aan!


De trouwvinoloog

Ben je na het lezen van de brochure enthousiast dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij op kantoor maar ook goed online via een videogesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen, stel ik mezelf voor en onderzoeken we of de Trouwvinoloog bij jullie past.

Zeggen jullie na de kennismaking Ja, dan leg ik jullie datum vast en ontvangen jullie van mij een offerte op maat. Na het geven van een officieel akkoord zal ons wijnzinnige avontuur samen beginnen.

Ceremonieel of toch officieel?

Afhankelijk van jullie wensen bepalen we samen welke route we bewandelen.

Willen jullie dat ik jullie wettelijk trouw dan dienen jullie een aanvraag te doen bij de gemeente waar jullie willen trouwen. Ik ondersteun jullie graag tijdens dit proces. De wijze van aanvraag voor mij als gastbabs en de kosten verschillen per gemeente. Als jullie Babs draag ik uiteraard zorg voor het ophalen en het terugbrengen van de trouwakte.

Ceremonieel trouwen kan ook, iets waar steeds vaker voor gekozen wordt! Dan is eigenlijk alles mogelijk. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld ook trouwen op een locatie die geen officiële trouwlocatie is. Op een ander moment trouwen jullie voor de wet, maar op de dag dat jullie de liefde vieren, trouwen jullie in het bijzijn van familie en vrienden. De ceremonie wijkt verder niet af van een wettelijke ceremonie alleen de mogelijkheden zijn eindeloos.

In aanloop van de grote dag……….

Acht weken voor de grote dag hebben we een uitgebreid gesprek waarbij ik jullie wil leren kennen. Ik vraag jullie het hemd van jullie lijf want ik wil, zo nieuwsgierig als ik ben, alles van jullie weten. Daarnaast gaan we ook proeven. Verschillende wijnen laat ik jullie blind proeven zodat ik een beeld krijg van jullie smaakprofiel. Dit is helpend voor mij om op basis van jullie lovestory en jullie smaak de perfecte wijnmatch te kiezen.

We maken een gezamenlijke WhatsApp groep aan zodat we snel kunnen schakelen en de lijntjes kort blijven. Graag ontvang ik updates over jullie voorbereidingen maar natuurlijk ook over welke geweldige wijnen jullie hebben geproefd. Met jullie toestemming win ik ook nog wat info in bij belangrijke personen in jullie leven. Zodat ik een nog beter beeld krijg van wie jullie zijn.

Trouwen jullie in het buitenland dan reis ik graag met jullie mee. Zien jullie het al voor je? Te midden van de wijnstokken in het prachtige Italië, Spanje, Frankrijk of wie weet Zuid-Afrika. Niet is te gek en ik help jullie graag bij het leggen van de juiste contacten om jullie droom werkelijkheid te maken. De Trouwvinoloog heeft de juiste connecties om jullie op weg te helpen tijdens de planning van dit avontuur. Ik maak graag een offerte opmaat.